Qui som

Experiència

Des de 1994, Xarxa Consultoria Informàtica desenvolupa i implanta solucions ERP en sectors tan diversos com el metall, químic, fusta, tèxtil i comerç.

L'ERP GP5, és un sistema especialment valorat en el sector metal·lúrgic, per la seva fluïdesa en el treball, el seu disseny orientat a les necessitats del sector i la seva solidesa tecnològica, que li atorga una gran estabilitat i capacitat per treballar amb grans volums de dades de forma fiable.

Servei

Xarxa ofereix una proximitat imprescindible a l'hora de formar els usuaris del sistema. A banda de la formació inicial per la posada en marxa del programa, Xarxa fa un seguiment del treball de l'empresa, detectant noves necessitats i millores aplicables.

ERP GP5 és un sistema obert i en constant procés de millora. Les successives actualitzacions del programa es posen a la disposició dels usuaris per mantenir vigent la seva inversió.

GP5 - Una inversió estratègica

La implantació en una empresa d'un ERP (planificador de recursos de l'empresa) és una inversió estratègica que pot esdevenir fonamental en la seva evolució futura.

Xarxa basa l'èxit de la implantació i la rapidesa d'aquesta, en l'anàlisi sistemàtic de cada procés de gestió, per assolir, amb les múltiples opcions del programa, la màxima adaptació a les necessitats de l'empresa.